Netwerk en systeembeheer

 

Om ervoor te zorgen dat uw doelen worden bereikt nemen wij de zorg op het gebied van IT over en zetten dit om in een uitdaging waar met passie en plezier aan gewerkt wordt.

Lammers IT houdt zich bezig met de implementaties, onderhoud en het oplossen van storingen aan IT apparatuur en software voor kleine tot middelgrote profit en non- profit organisaties. Dit kan zijn het oplossen of reparatie van een eenvoudige computerstoring tot het opzetten van een complex bedrijfsnetwerk met servers, wifi netwerk met gast toegang en externe toegang.

Ingewikkeld? Nee hoor, de oplossingen voor uw vraagstukken leggen wij in duidelijke taal aan u uit. Wij doen de rest.

Wij ontzorgen door:

  24X7 bewaking van uw systemen
Hulp bij IT- problemen en storingen
Regulier IT- onderhoud en beheer
  Installaties, upgrades en migraties
  Advies & second opinion bij IT- vraagstukken

 

Computerhulp & remote helpdesk

U kent het wel; een trage computer, haperende software en programma's die vast lopen. De allerbelangrijkste oorzaak hiervan is een slecht onderhouden computer waar een wildgroei van applicaties en programma's heeft plaatsgevonden. In sommige gevallen kan de computer ook getroffen zijn door een virus. Onze computer specialist lost dit graag snel voor u op.

Werkwijze
Wij inventariseren de programma's die u écht nodig heeft en verwijderen alle overbodige programma's en eventuele virussen. Defecten aan computer apparatuur zoals desktops, laptops, servers, access points en printers kunnen we, indien dit nog de moeite waard is, repareren. Hierbij valt te denken aan het vervangen van harde schijven, werkgeheugen modules, stroom voedingen, accu's (ook van noodstroomvoorzieningen, UPS) en moederborden.

Remote beheer
Vaak zijn diverse software problemen vanaf afstand op te lossen. Het voordeel hiervan is dat u geen reiskosten betaald en u sneller geholpen kunt worden. We dragen bij aan een beter milieu.

On-site beheer
Onze standplaats is 's-Hertogenbosch (Den Bosch) en leveren met name in deze regio computerhulp. De plaatsen waar we regelmatig computerhulp leveren zijn Vught, Rosmalen, Berlicum, Boxtel, Zaltbommel, Breda, Schijndel en Waalwijk. Daarnaast helpen we ook klanten in Kalmthout (België) en de randstad zoals Amsterdam. Doordat de computer problemen veelal vanaf afstand kunnen oplossen wordt dit steeds makkelijker.

Indien het niet mogelijk is uw uitdaging remote op te lossen dan is het natuurlijk mogelijk een specialist op locatie te verzorgen.

 


 

Onderhoud en beheer van servers

Delen van software applicaties en documenten binnen een organisatie is van essentieel belang. Met een server, een centrale computer, is dit mogelijk. Hierdoor zijn netwerkgebruikers in staat om informatie te delen en op te vragen.

Autorisaties
Een belangrijk aspect bij het delen van deze gegevens zijn de autorisaties die gebruikers hebben, hierdoor kan bepaald worden welke gebruiker of groep toegang heeft tot bepaalde informatie; wel zo veilig.

Pro- actief beheer, onderhoud en storingen
Via speciale software monitoren wij uw servers, computers en overige netwerkapparatuur. Op deze manier worden storingen zoveel als mogelijk vooraf getackeld. Mocht er een onverwachte storing zich voordoen dan is dat snel zichtbaar. Storingen krijgen de hoogste prioriteit, wij begrijpen dat u zich geen uitval kunt permitteren.

Kijkt u eens naar de IT pakketten.

Licentiebeheer
Lammers IT is Microsoft Partner. Het beheer van licenties is een belangrijke taak waarvoor we graag zorg dragen. We adviseren, leveren en beheren voor u de noodzakelijke licenties.

 

Hybride IT


 

Reparatie

Cloud is niet altijd een kostenbesparing, maar kan wel ontzorgen. Cloud oplossingen kunnen in verschillende varianten worden afgenomen zoals op het all- in principe, waarbij er per eenheid per periode een bedrag wordt afgesproken.

Een mooi voorbeeld hiervan is de Cloud werkplek, waarbij een gebruiker voor een vast bedrag per maand toegang heeft tot een centrale werkplek. Meer weten?

 

Click Here to Read More

 


Wilt u meer informatie?

Neem gerust even contact met ons op!

073 - 785 10 88of ga naar de contact pagina

 


 

Wilt u weten in welke vorm de producten en diensten afgenomen kunnen worden?

 

On-Premise IT

Hybride IT         

Cloud IT              

Netwerk- en systeembeheer

 

 

 

Cloud werkplek | Het nieuwe werken

 

 

 

Microsoft Office 365

 

 

 

Cloud backup | Online backup

 

 

 

Spamfilter

 

 

 

Exchange Online | Hosted E-mail

 

 

 

Advies, installatie én levering hard-en software

 

 

 

Domeinnaamregistratie en webhosting

 

 

 

Consultancy en advies

 

 

  

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op

We have the Pleasure to work with:

  • panasonic
  • Sonicwall
  • Symantec
  • Microsoft Partners
  • DrayTek
  • Hewlett Packard